Gadgetsentrends.nl

Als een International Man of Mystery ik vaak gedropt in gevaarlijke plaatsen waar ik alleen maar mijn verstand, mijn iPhone, mijn iPad Mini, mijn eiwit bars, mijn koffer vol kleren, mijn speciale reis sokken, mijn haargel, mijn tandpasta, een aantal tijdschriften, en mijn Advil om me te beschermen. Nu hoop ik een Division Furtive Type hebben 50 horloge. p>

Oorspronkelijk aangekondigd in 2012 , deze vreemde horloges zijn een mix van low en high-tech. Ontworpen om te kijken als de ingewanden van een 1970 straaljager, u de tijd in maximaal drie tijdzones vertellen door te kijken naar heldere LED’s die oplichten langs het gezicht. De LED’s verdubbelen als een zaklamp zo goed en kan uw clandestiene roamen fleuren de minibar voor een Toblerone. P>

Het mooiste is echter de instelling mechanisme. Het horloge wordt aangesloten op uw mobiele telefoon via een lichtsensor en een speciale app met synchroniseren met uw horloge automatisch door te knipperen met de tijd. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te drukken kleine knoppen aan de zijkant van het stuk in te stellen. P>

Gemaakt door Gabriel Menard, het horloge is een eerbetoon aan een Bondian niet-zo-ver verleden, waar Nixie buizen waren de norm en vijand handlangers konden bijten ijzeren staven. p>

Menard is op zoek naar $ 50.000 te verhogen en is op $ 13.000 op dit moment. p>

Het horloge kost $ 295 en draait op een enkele AAA batterij, wat betekent dit ding is pretty darn groot. loont het echter om een ​​enorme horloge te hebben om af te buigen de kogels beschoten je door het kwaad handlangers als je naar beneden naar de bar van het hotel om te eten gratis pinda’s en aanloop een enorme margarita factuur. International Man of Mystery-ing, immers, maakt een lichaam dorst. P>

Je hebt een HTML5 in staat moeten zijn browser om deze inhoud te bekijken. video>