p>

het lijkt erop dat er een beetje een bug in iTunes 8, met vrij talrijke meldingen van iPhone span> synchronisatie fouten. p>

Na het wakker worden vanochtend een dode iPhone, stopte ik het in voor een snelle explosie van sap. Er is een fout opgedoken op het scherm, te zeggen dat mijn iPhone niet kon worden gesynchroniseerd. Een onbekende fout heeft voorgedaan (13213).” Onbekende fout? Onzin! Ik stak rond de googletubes een beetje en iedereen was gewoon te zeggen ‘zet de iPhone uit herstart iTunes en sluit de iPhone opnieuw in.’ Geweest dat gedaan. Drie keer in feit. Nog steeds niets. p>

span> p>

Dus ik dacht dat over het enige dat veranderd was, omdat het laatst heeft gewerkt. Vlak voordat ik crashte voor de nacht dat ik was spelen met de nieuwe Genius-functie voor de eerste keer. het uitgeschakeld en pow! iPhone gesynchroniseerd als een zonnetje. ik was in staat om op terug te draaien zonder enig probleem. p>

Als u problemen problemen met de synchronisatie van uw iPhone of iPod span> als gevolg van “Onbekende fout (13213)” en de standaard voeding fietsen / iTunes herstart niet repareren voor u proberen om de Genius uit te schakelen. strong> om dit te doen ga je gewoon naar Store> uitschakelen Genius. p> div>“