p>

Ik heb gevonden de overgang van Sidekick naar href=”https://crunchbase.com/organization/blackberry”> BlackBerry om een ​​plezierige en gemakkelijke taak. RIM apparaten zijn net zo veel beter. De Sidekick is nog steeds een geweldig apparaat en zal een speciale plaats in mijn hart, omdat het deed me om te zetten in QWERTY, maar ik heb het ontgroeid en RIM apparaten hebben meer mogelijkheden, een betere OS, third party software-ondersteuning en betere hardware. Het doet alles wat ik nodig heb en ik hou van dat Google span> is het vrijgeven van zo veel mobiele apps. Mail laat me mijn CG e-mail te zien als ik zou op mijn desktop (ik heb liever dit over BB e-mail bc ik mijn e-mails ster en spam), maar het enige wat ontbrak was de mogelijkheid om te bekijken en bewerken van mijn Google kalender. Ik wist dat Google moest werken aan dat, hoewel. Verheugen! Want het is eindelijk gebeurd. Ik kan bekijken en bewerken via mijn BB agenda en het is geweldig. Het leven zou compleet zijn als Google Talk zou werken met AIM op een BB, maar ik weet zeker dat ze hard aan het werk op dat moment. Hopelijk. P>

span> p>

p>

p>

p>

Mobile Sync p> div>